2009-11-29 17:05:30• hírek • blikk.hu

Homály fedi a kilétét

Jelentjük, az Igazgató úr igenis létezik! A TV2 Áll az alkujának stábjából mindössze hatan ismerik a titkot, hogy ki az az ember, akinek adások közben csak a sziluettje látszik, amint képernyőkkel teli kuckójában ül, vagy éppen fel-alá járkál.

A Vasárnapi Blikk szemtől szemben találkozhatott azzal a negyvenes éveiben járó, makulátlan öltözetű férfival, aki képes porrá zúzni vagy éppen valóra váltani a játékosok álmait. „Kínosan vigyázok arra, hogy a kilétemet sűrű homály fedje. Egyetlen játékos sem ismerheti meg a személyemet, számukra láthatatlannak kell maradnom. Nem hihetik azt, hogy ha hozzám közelebb kerülnek, jobb ajánlatot adok majd" - mondta irodájában ülve az Igazgató úr.

Őszülő halántékú, a számokkal könnyedén bánó, nős pénzember ő, akinek azért van lelke is. Megérintette például, amikor az egyik játékos a Kilimandzsáró-túrát választotta, pedig a hétmilliós táska is versenyben volt még. Eddig egyetlen versenyzőnek adatott meg, hogy az igazgatóval személyesen beszélhessen.  „Kiesése után egy Ditke nevű lánynak odaadták a telefont, én pedig mondtam neki pár vigasztaló szót. Elsírta magát."

A cikket befejezését a blikk.hu-n olvashatja tovább.


Az Igazgató úr igenis létezik
A rejtélyes Igazgató úr igenis létezik -Ő az!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: